کد خبر: ۸۷۸۳۲۱
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳ 21 July 2020

محمد علوی اظهار کرد: میزان بیماری کرونا چند روزی است که در استان کاهش پیدا کرد و نوید این است که پس از هفت هفته استان به شرایط بهتری برگردد.

وی با اشاره به اینکه این بیماری در افراد دارای سوءتغذیه از مرگ‌ومیر بالایی برخوردار است، افزود: در بحث تغذیه دو فاکتور «امنیت غذایی» و «غذای سالم» بسیار حائز اهمیت است.

سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان بیان کرد: متأسفانه امنیت غذایی در استان خوزستان شاخص خوبی وجود ندارد.

علوی عنوان کرد: تنها ۳۰ درصد از درآمد خانوار خوزستانی صرف تهیه مواد غذایی می‌شود که این بیانگر امنیت غذایی پایین در این استان است.

وی با اشاره به اینکه در مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعت بهداشتی استان کمبود ملزومات پیشگیری از ویروس کرونا برای کادر درمان وجود ندارد، تصریح کرد: تنها در برخی مناطق کمبود نیروی انسانی و زیرساخت‌های ارتباطی وجود دارد.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار