در این دوره آموزشی مسئولین فنی واحدهاي صنعتي، کارگاهي و شرکتهاي واردکننده مواد غذايي و بهداشتي با نحوه اخذ IRC مراحل ثبت مجوز ترخيص از گمرك و شرايط صدور مجوز مصرف آشنا شدند .
«محمد وحدتی» کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی معاونت غذا و دارو علوم پزشکی شهید صدوقی يزد در این دوره با انجام کارعملي و ثبت همزمان در سامانه TTAC مسئولين فني استان را به صورت گام به گام با مراحل اخذ IRC آشنا نمود.
در پايان مسئولين فني به صورت پرسش وپاسخ به رفع اشکالات خود در مراحل ثبت وتاييد پرداختند .
گفتنی است؛ با توجه به سیستمی شدن مراحل واردات مواد اولیه مسئولین فني احراز صلاحيت شده با داشتن رمز کاري سامانه TTAC قادر خواهند بود کليه مراحل ثبت وتاييد واردات از کشور مبدا تا انبار كارخانه را انجام دهند