«وحید جعفری» در این باره تصریح کرد: طی این مدت، از هشت هزار و ۶۴ مراکز تهیه و توزیع واماکن عمومی حساس، اماکن بین راهی، سامانه های آبرسانی و مراکز عرضه قلیان بازرسی شد.
وی ادامه داد: در این بازدیدها، ۲۲۹ مورد به علت تخلف از قوانین و مقررات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و از این تعداد ۲۷ مورد به علت نقص بحرانی و رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی پلمب شدند.
جعفری با اشاره به موارد پلمب شده، افزود: چهار مرکز و اماکن بین راهی، ۱۸ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و پنج مورد از اماکن عمومی به دلیل تخلف پلمب شدند.
وی گفت: هم چنین جهت نظارت و کنترل بر مواد غذایی عرضه شده در سطح توزیع، تعداد یک هزار و ۵۰۲ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شد و مقدار بالغ بر ۱۰ هزار و ۷۰۷ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
وی ادامه داد: همچنین در راستای ارتقاء بهداشت متصدیان و افراد درگیر در تهیه و عرضه مواد غذایی، در این مدت تعداد ۷۲۵ مورد کارت تندرستی صادر شده است.
مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان به گردشگرپذیر بودن استان در ایام نوروز اشاره و اظهار کرد: در این مدت از ۳۷۹ مراکز اقامتی شامل هتل، متل، مهمانسرا، مهمانپذیر بازرسی شد و چهار واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی تاکید کرد: همچنین جهت کنترل کیفی آب آشامیدنی مورد استفاده سه هزار و ۲۸۳ مورد کلرسنجی انجام شده است.
جعفری تصریح کرد: در این طرح تعداد ۱۰۵ اکیپ بازرسی مشغول فعالیت بودند که شامل ۱۵۴ نفر از همکاران بهداشت در سطح محیط استان یزد بودند.