بسته ویژه خبری تابناک ایلام
تابناک ایلام آمده است تا به خبرهایی که درسایتهای خبری به آن پرداخته نشده ویا بدلایل ملاحظات یاوابستگی سیاسی مورد توجه قرارنگرفته اند را درقالب "بسته خبری وِیژه تابناک ایلام "به مخاطبین خود تقدیم نماید:
کد خبر: ۹۳۴۹۶
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۴ 13 September 2015
به گزارش تابناک ایلام،رسانه های خبری هرکدام به فراخور  توان خبری یاوابستگی سیاسی اشان خبرهای متعددی از گوشه وکناراستان رابرای استفاده مخاطبین خود منتشر می کنند ،بعضی خبرهایی را برجسته می کنند وبه سرعت در سایتها وخبرگزاریهای استان نقل قول می شوند،اما هستند خبرهایی که شاید سایتها وررسانه های خبری براحتی از کنار آن می گذرند واین خبرهابا وجود اهمیت شان درمیان چرخهای گذر زمان وفراوانی اخبار گم می شوند ،تابناک ایلام آمده است تا به  خبرهایی که درسایتهای خبری به آن پرداخته نشده ویا بدلایل ملاحظات یاوابستگی سیاسی مورد توجه قرارنگرفته اند را درقالب "بسته خبری وِیژه تابناک ایلام "به مخاطبین خود تقدیم نماید:
مراقب کدهای خرابکارانه‌ی دشمن برای انتخابات آینده باشید

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام گفت: انتخابات ایران یکی از مهم‌ترین اتفاقات سیاسی بوده که در سطح بین‌المللی تأثیر داشته و دشمنان ایران از همین‌الان در حال ارسال کدهای خرابکارانه هستند. 

سردار «سید صادق حسینی» در مراسم تجلیل از رده‌های برتر بسیج استان اظهار کرد:عزت امروز جمهوری اسلامی مرهون معنویت رهبری الهی امام خمینی (ره)، راهنمایی‌های ماهیانه مقام معظم رهبری و آحاد مردم کشور که همراه با رهبری بار این انقلاب را بردوش کشیدند هستند. 

وی افزود: ثمره و نماد این‌همه مجاهدت‌ها و قدرت را می‌توان در جانبازی ایثارگران و شهداء به‌عین مشاهده کرد و همین ایثارگری‌های بود که توانست باقدرت نرم خود آمریکای جهان خوار و مستکبر را پای میز مذاکرات بکشاند. 

حسینی بابیان اینکه به برکت وجودی مقام معظم رهبری و راهنمایی‌های ایشان در زیر سایه ولایت‌فقیه توانستیم کشتی نجات‌بخش انقلاب اسلامی را به‌پیش ببریم و به ابرقدرت‌های غرب بفهمانیم که ایران اسلامی تسلیم شدنی نیست افزود: یکی از این مؤلفه‌های پیروزی‌بخش قدرت جنگ نرم ایران در دنیا بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی در کنار روحانیت هستند. 

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین با اشاره به اینکه قدرت‌های جهانی به نقش و اهمیت ایران در منطقه واقف شدند و به همین دلیل پای میز مذاکره آمدند و می‌بینیم که هیئت‌های دیپلماتیک کشورها به‌صورت گسترده به ایران رفت‌وآمد می‌کنند خاطرنشان کرد: مؤلفه  پیروزی‌بخش در مذاکرات پیشرفت علمی کشور بود.

وی تصریح کرد: با تلاش جوانان و دانشمندان کشور امروز به درجه‌ای از پیشرفت چه در سطح نظامی و دفاعی و چه در سایر بخش‌ها دست‌یافتیم که دشمنان توان مقابله با ایران را از دست دادند و تنها راه برون‌رفت خود از این منجلاب را مذاکره با ایران دانستند.

حسینی ادامه انتخابات ایران یکی از مهم‌ترین اتفاقات سیاسی بوده که در سطح بین‌المللی تأثیر داشته و دشمنان ایران از همین‌الان در حال ارسال کدهای خرابکارانه هستند گفت: متأسفانه اخیراً از سوی برخی خواص هجمه‌هایی را علیه شورای نگهبان شروع کردند و به دنبال این هستند بتوانند افرادی وابسته به غرب و استکبار را وارد مجلس شود. 

وی این اقدامات را علیه شورای نگهبان محکوم و گفت: دشمنان داخلی و خارجی به دنبال کسب کرسی‌های مجلس بوده و برای آن برنامه دارند و درواقع به دنبال ایجاد فتنه 88 دیگری هستند

بی‌سرپناهی زائران درمرزمهران

در حالی قرار بود یک هتل چهار ستاره برای حل مشکل اسکان زائران در شهرستان مرزی مهران ساخته شود که با وجود آماده بودن زمین سازمان حج و زیارت هر روز وعده‌ای جدید می‌دهد.

قصه هزار توی نبود هتل چهار ستاره در استان مرزی ایلام همچنان ادامه دارد و هر روز وعده ای برای احداث این هتل اعلام می شود ولی در عمل هیچ خبری از هتل نیست.

استان ایلام از معدود استان های كشور است كه به رغم وجود مرز بین المللی مهران و تردد روزانه پنج هزار زائر با كمبود هتل و مهمتر از آن هتل های چند ستاره مواجه است.

سال گذشته که حماسه اربعین در مرز مهران رقم خورد، مسئولان حج و زیارت کشور قول ساخت یک هتل و حسینیه در شهر مهران برای حل مشکلات اسکان زائران را دادند و این طرحها نیز کلنگ زنی شد، کلنگ زنی که فقط تصاویر آن فعلا موجود است و خبری از پا گرفتن خود هتل نیست.

حال با گذشت ۱۰ ماه از زمان کلنگ زنی و در حالی که فرصت زیادی تا اربعین امسال باقی نیست متاسفانه فقط شاهد حرف و وعده های مسئولان سازمان حج و زیارت برای این پروژه هستیم و خبری از اجرا در عمل نیست.

روایت احداث هتل چهارستاره مهران را از روز کلنگ زنی بار دیگر مرور می کنیم تا به نکات قابل تاملی در این زمینه برسیم.

سه‌شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۳؛ کلنگ زنی طرح هتل مهران و صحبتهای مسئولان

سعید اوحدی رئیس سازمان حجم و زیارت کشور در زمان کلنگ زنی پروژه طی سال گذشته اظهار داشت:ا عتبار این پروژه ۳۰۰ میلیارد ریال است که بخش خصوصی آن را انجام می دهد و ۲۰ درصد از آن توسط یک شرکت زیرمجموعه حج و زیارت انجام می شود.

سعید اوحدی با بیان اینکه تلاش می کنیم مرحله اول این پروژه برای اربعین سال آینده تکمیل و راه اندازی شودتلاش می کنیم مرحله اول این پروژه برای اربعین سال آینده تکمیل و راه اندازی شود، یادآور شد: این هتل شامل اتاق های چهارنفره، لابی، رستوران، درمانگاه، فروشگاه و مراکز خدماتی است.

وی تصریح کرد: ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده برای احداث این هتل بین‌المللی در مرز مهران است که بخش خصوصی متولی آن خواهد بود.

ایلام

در این مراسم همچنین عنوان شد: این هتل در چهار مرحله که هر مرحله به وسعت پنج هکتار است، احداث شده و در فاز اول پذیرای یک هزار و ۲۰۰ و در نهایت پذیرای پنج هزار نفر خواهد بود.

تیرماه ۹۴؛ کلنگ زنی هتلی که زمین نداشته است!

نزدیک به هفت ماهی از کلنگ زنی هتل مهران نگذشته بود و مردم منتظر اعلام پیشرفت فیزیکی کار بودند که سعید اوحدی رئیس سازمان حجم و زیارت در گفتگو با یکی برنامه های رسانه ملی عنوان کرد: هنوز زمین برای ساخت این هتل آماده نشده است.

وی بیان داشت: به دلیل اینکه زمین ساخت این هتل از اراضی کشاورزی است باید مراحل قانونی واگذاری خود را سپری کند.

تیرماه ۹۴؛ زمین برای هتل مشخص شد

به رغم این اظهارات مسئولان سازمان حج و زیارت تنها چند روز بعد مراد ناصری فرماندار مهران با رد مشکل زمین هتل در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: در بحث ساخت هتل و حسینیه باید اعلام کنم که زمین برای ساخت این دو مرکز اقامتی از سوی فرمانداری مهران آماده شده ولی به رغم کلنگ زنی هنوز متولی و سرمایه گذار پای کار نیامده است.

وی ادامه داد: با تلاشهای مجموعه شهرداری و فرمانداری زمین برای ساخت حسینیه به میزان دو هزار و ۵۰۰ مترمربع آماده شده ولی حدود دو ماه است که سازمان حج و زیارت به عنوان متولی اصلی برای ساخت پای کار نیامده است.

ناصری اظهار داشت: مجموعه مسئولان شهرستان در بهترین نقطه شهر مهران برای ارائه زمین رایگان اقدام کرده اند و از هرگونه سرمایه گذاری در شهرستان به طوری جدی حمایت می کنیم.

شهریورماه ۹۴؛ آب و برق را تامین کنید تا هتل بسازیم

کشمکش میان مسئولان ملی و استانی در حالی ادامه داشت که هفته گذشته و طی سفر اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت برای تودبع و معارفه مدیر حج و زیارت استان ایلام اظهارات دیگری مطرح کرد.

وی در بازدید از مرز مهران اظهار داشت: قصد داریم هتلی در شان زائر اباعبدالله الحسین(ع) در این شهرستان مرزی احداث كنیم و اكنون آمادگی كامل داریم در صورت تامین آب و برق كارگاهی آن، از همین فردا عملیات عملیات اجرایی هتل را آغاز می کنیم.

ایلام

رئیس حج و زیارت در خصوص ایجاد حسینیه در مهران نیز گفت: زمین حسینیه نیز تنها یك ماه و نیم قبل تحویل ما داده شده و مطالعات ساخت و نقشه آن انجام گرفته كه به زودی کارهای اجرایی آن آغاز می شود.

۱۰ ماه است هنوز حرف و وعده و زمان گذشت

این اظهارات مسئولان در حالیست که تاکنون همه چیز در مورد این هتل چهار ستاره روی کاغذ و متن اخبار باقی مانده است، پروژه ای که دی ماه سال گذشته کلنگ زنی شده و قرار بوده فاز اول آن تا اربعین سال جاری یعنی تا سه ماه آینده به بهره برداری برسد.

روایت این پروژه در نوع خود جالب است، ابتدا پروژه ای را بدون حل مشکلات اولیه و تامین زمین کلنگ زنی می کنند و بعد از کلنگ زنی و کش و قوسهای فراوان زمین رایگان در اختیار سازمان حج و زیارت گذاشته می شود، ولی آش همان است و کاسه هم همان تا همچنان این ذهن مردم درگیر این سوال باشد که چرا اکنون با وجود رفع مشکلات پروژه اجرایی نمی شود.

به نظر می رسد حالا نوبت بهانه آب و برق مسئولان سازمان حج و زیارت برای ساخت هتل است تا چندماهی نیز هتل مهران درگیر این ماجرا باشد، در حالی که پروژه ای به این مهمی برای مرز مهران نباید پس از ۱۰ ماه هنوز تکلیف ساخت آن مشخص نباشد.

ایلام

شهرستان مرزی مهران در اربعین سال گذشته میزبان میلیون ها زائر بود و مردم با مشکلات کمبود مکان برای اسکان مواجه بودند، و حالا پروژه ای به این مهمی دست به دست می شود و هر روز با بهانه تراشی های مختلف از ساخت آن سر باز زده می شود.

به نظر می رسد ساخت این هتل بین مسئولان شهرستان و حج و زیارت پاس داده می شود ولی آنچه مشخص است فرصتها خیلی زود سپری شده و در حالیکه اربعین در راه است همپنان نه خبری از هتل است و نه حسینیه.

حال سوال اینجاست در ایام اربعین و دیگر روزهای سال مشکل اسکان زائرانی که قصد سفر به عتبات عالیات دارند و قطعا ممکن است با توجه به ازدحام جمعیت چند روز در مهران معطل شوند، چگونه حل خواهد شد؟ سوالی که مسئولان باید پاسخ آن را به افکار عمومی بدهند.

برای این مدیر اسپند دود کنید

نقش بی بدیل رسانه ها به عنوان رکن چهارم دموکراسی و پیگیری مطالبات مردم و انعکاس عملکرد مسئولین از یکسو و رسیدن به این مهم و درک آن از سوی مدیریت و مجموعه روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان از سوی دیگر به این مهم منتج شده است که هر زمان و به هر بهانه ای مدیرعامل آبفای ایلام خود را به میان رسانه ها رسانیده و عملکرد مجموعه متبوعش را به ریز و شفاف در اختیار جامعه رسانه قرار دهد .

مدیر روابط عمومی شرکت آبفا به درستی به نقش رسانه ها در جهت پیشبرد اهداف شرکت اشراف کامل دارد و این همان رمز موفقیت شرکت آب و فاضلاب استان در بیان دغدغه ها از جمله وجود بحران آب است .
برگزاری دو نشست خبری و دعوت از تمامی رسانه های استان با هر دیدگاهی ، چه موافق و چه مخالف ، در طول شش ماه هم به مناسبت هفته صرفه جویی در مصرف آب و هم گرامیداشت هفته دولت آنچنان فضایی در اختیار مجموعه مدیریتی آبفا قرار داد که در نشست اول برنامه های مقابله با بحران آب را تشریح نمود و در نشست دوم هم از اطلاع رسانی خوب رسانه ها و هم از مدیریت صحیح مصرف توسط مردم تقدیر و تشکر نمود و این تعامل خوب و سازنده با رسانه ها و سعه صدر در نشست های خبری از سوی مدیران شرکت آبفای ایلام را می رساند که بیانگر آن است که مدیرعامل آبفای استان خود را موظف به پاسخگویی دانسته و از رسانه ها به هر بهانه ای فرار نمی کند .
اطلاع رسانی دقیق و شفاف از عملکرد مجموعه آبفا و انعکاس آن در رسانه ها و از این مهمتر ، مهم دانستن و برشمردن نقش رسانه ها در انعکاس صحیح ، صریح و سریع این عملکرد از یکسو و استفاده از توان و تجربه مدیریتی مدیر روابط عمومی و کارشناسان تحصیل کرده در این حوزه از سوی دیگر باعث شده که هر روز ، هر هفته و ... شاهد انعکاس اخبار شرکت آبفای استان در رسانه ها باشیم .


به مناسبت هفته دولت صورت گرفت؛برگزاری نشست خبری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با اصحاب رسانه

به جرات می توان گفت که مدیرعامل آبفای استان از تنها مدیرانی است که مصداق سخن معمار انقلاب در بیان اقدامات انجام شده ، عمل نمود و عملکرد یکساله اش را در هفته دولت و در قالب نشست خبری بیان کرد که جا دارد سایر مسئولین و مدیران نیز از این تعامل با اصحاب رسانه بهره مند شوند و خود را مکلف و موظف به ارایه آمار و گزارش از فعالیت های انجام گرفته دانسته و نسبت به ارایه آن به ولی نعمتان خود اقدام نمایند .
در پایان باید متذکر شد که در جامعه امروز یک مدیر،تنها موقعی می تواند موفق عمل نماید که از تمامی ظرفیت های موجود بهره مند شود که یکی از اصلی ترین این ظرفیت ها استفاده از وسایل ارتباط جمعی، روزنامه ها، نشریات و سایت های اطلاع رسانی است.

در شورا برخی مسولیت ها را بین خود تقسیم کرده اند

هادی کرمی" عضو شورای اسلامی شهر ایلام در خصوص اتفاقات اخیر شورا گفت:متاسفانه در شورا برخی مسئولیت ها را بین خودشان تقسیم کرده‌اند.

کرمی اظهار کرد: طبق قانون باید انتخابات هیئت ریئسه از طریق انتخابات برگزار شود؛ اما برای تعیین رئیس کمیسیونها  باید رئیس شورا بر اساس تخصص اعضای شورا، پیشنهاد ریاست کمیسیونها رابه شورا داده و سپس در جلسه نسبت به پیشنهاد مربوطه رأی گیری شود که متاسفانه از قبل، اکثریت شورا این مسئولیتها را بین خودشان تقسیم کردند.

وی افزود: البته ما به جهت احقاق حقوق شهروندی و تعهد به آرای مردم تنها راه اعتراضمان نسبت به این قضیه را عدم حضور در انتخابات عنوان کردیم.

عضو شورای اسلامی شهر ایلام تصریح کرد: برخی به این دلیل خواهان ریاست کمیسیونها هستند چون از این طریق ارتباط مستقیم تری با مردم به عنوان ارباب رجوع خواهند داشت و سایر اعضا به حاشیه خواهند رفت.
کرمی تاکید کرد: انتقاد ما این است که شورا باید یازده نفره و جمعی باشد و همه در تصمیم گیری های شهر شرکت کنند.
 
دلیل دو دستگی را باید از بانی این حرکت پرسید
 
وی با اشاره به دلایل این اختلافات گفت: دلیل دو دستگی را باید از بانی این حرکت پرسید.
کرمی اظهار کرد:ارتباطاتی با وساطت فرماندار محترم برقرار شده که ان شاءلله توزیع عادلانه کمیسیونها و هیئت رئیسه در حال شکل گیری می باشد.
عضو جوان شورای اسلامی شهر ایلام خاطر نشان کرد: لازم به ذکر است که این اختلاف هیچ ربطی به استیضاح و یا طرح سوال از شهردار ندارد.
 وی تاکید کرد برخی مسئولین استانی با هر جریان فکری و سیاسی به این اختلاف دامن می زنند.

استان ایلام مدرسه کپری ندارد
سعید هژبری با بیان اینکه این استان فاقد مدارس کپری است، اظهار کرد: بیشتر کلاس های کانکسی در این استان در مناطق عشایری و تعدادی هم در مناطق زلزله زده آبدانان قرار دارند.
وی افزود: در مناطق عشایری استان به علت پایین بودن تعداد دانش آموزان که بیشتر زیر 10 نفر است و همچنین زندگی کوچروی آنها از کلاس های کانکس که بعضا قابل حمل به نقاط مختلف همراه با انتقال محل زندگی عشایر است، استفاده می شود.
هژبری تاکید کرد: بر اثر زلزله پارسال آبدانان 15 فضای آموزشی آسیب دیدند که مهرماه امسال مقاوم سازی پنج فضا به اتمام می رسد و بزودی جایگزین کلاس های درس کانکسی خواهند شد.
وی یادآور شد: از مجموع 15 مدرسه تخریبی مناطق زلزله زده این شهرستان و بخش موسیان از توابع شهرستان دهلران که نیاز به نوسازی کامل داشتند عملیات احداث و یا مقاوم سازی 13 واحد آموزشی در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته وی، در پی وقوع زلزله مرداد پارسال شهرستان آبدانان 37 میلیارد ریال از محل اعتبارهای فصل بحران برای تخریب، بازسازی و مقاوم سازی مدارس مناطق زلزله زده اختصاص یافت.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام یادآور شد: علاوه بر این 19 میلیارد ریال از سوی بنیاد برکت و شرکت سایپا برای بازسازی این مدارس و ساخت مدارس جدید کمک شد.
زلزله 6.1 ریشتری مرداد ماه پارسال در بخش مورموری از توابع شهرستان آبدانان اگر چه تلفات جانی نداشت ولی خسارت های زیادی به زیرساخت های شهرستان های آبدانان، دهلران و دره شهر وارد کرد.

رشد 63درصدی طلاق دراستان ایلام
طلاق یکی از آسیبهای اجتماعی است که گریبانگیر جوامع کنونی شده است وبه یک معضل اجتماعی با تبعاتی مخرب بدل شده است ،از نظر اصطلاحی  پايان دادن زناشويي به وسيله زن و شوهر طلاق را اغلب راه‌حل رايج و قانوني عدم سازش زن و شوهر ، فروريختن ساختار زندگي خانوادگي ، قطع پيوند زناشويي و اختلال ارتباط والدين با فرزندان تعريف كرده‌اند . در حقيقت همانگونه كه پيوند بين افراد طبق آيين و قراردادهاي رسمي و اجتماعي برقرار مي‌شود .
چنانچه طرفين نتوانند به دلايل گوناگون شخصيتي ، محيطي و اجتماعي و … بايكديگر زندگي كنند به ناچار طبق مقررات و ضوابطي از هم جدا مي‌شوند . از اين نظر خانواده همچون عمارتي است كه زن و شوهر ستون‌هاي آن را تشكيل مي‌دهند و فروريختن هرستون استحكام و استواري عمارت را دچار تزلزل و گسستگي مي‌كند .

طلاق با اين ديد ، يكي از غامض‌ترين پديده‌هاي اجتماعي ، اركان خانواده را در هم ريخته و بيشتر اثرات مخرب خود را بر روي فرزندان برجاي مي‌گذارد . طلاق گسستن و فروپاشيدن و نابودي كانون گرم و آرام‌بخش زندگي است كه اثرات جبران ناپذيري بر اعضاء خانواده مي‌گذارد .
استان ایلام با ترکیب متفاوت ومنحصر به فرد  قومی وقبیله ای خود این سالها با آسیبهای اجتماعی متعددی ازقبیل خودکشی وافزایش طلاق زوجین روبرو بوده است ،شاید درسالهای گذشته عمده توجه کارشناسان حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی حول محور خود کشی دراستان ایلام وراههای کاهش آن متمرکز شده بود ،اما حقیقت اینست افزایش درصد طلاق دراستان ایلام درطول سالیان اخیر گوی سبقت را از سایر آسیبهای اجتماعی دراین استان ربوده است ودرسایه ضعف ساختارهای فرهنگی،تعصبات غلط ورایج سنتی،نادرستی شیوه های آموزش قبل از ازدواج واهمال متولیان امور اجتماعی این موضوع از نظر سرعت افزایش درصدر آسیبهای اجتماعی قرار گرفته است واینک تحکیم روابط خانوادگی رانشانه گرفته است  واثرات نامطلوب اجتماعی ناشی از آن می رود تا منشاءرقم خوردن بزه ها  وآسیبهای اجتماعی دیگری  دراین استان کوچک بشود
شاپور کردی معاون فرهنگی و پیشگیری اداره کل بهزیستی ایلام درخصوص افزایش درصد طلاق دراستان ایلام گفت
: بر اساس بررسی های انجام گرفته متاسفانه میانگین طلاق سه سال اول زندگی مشترک در این استان با رقم 63 درصد بالاتر از میانگین 48 درصدی کشور است.
وی دوران نامزدی را مهمترین مرحله ازدواج برای شناخت زوج ها از یکدیگر اعلام کرد و افزود: یکی از مشکلات موجود در استان به علت تعصب های قومی و فرهنگ حاکم بر جامعه، کوتاه بودن دوران نامزدی است که در واقع موجب کمی شناخت زوج ها از یکدیگر می شود.
کردی تاکید کرد: این در حالیست که کوتاه بودن دوران نامزدی موجب می شود دختر و پسر شناخت کامل از هم پیدا نکرده و در زندگی مشترک شان در برخورد با هم با مشکلات زیادی مواجه شوند.
معاون فرهنگی و پیشگیری اداره کل بهزیستی ایلام یادآور شد: عدم شناخت زوج ها از یکدیگر موجب شده میزان طلاق سه سال اول زندگی مشترک در این استان بالاتر از میانگین کشوری باشد.
وی با اشاره به معضل طلاق بعنوان یک آسیب اجتماعی گفت: زمانیکه یک فرد اقدام به خودکشی می کند و یا زوج ها از یکدیگر جدا می شوند تمامی اعضا خانواده آنها نیز درگیر این دو آسیب اجتماعی می شوند.
کردی خاطر نشان کرد: در موضوع طلاق عمده ترین آسیب به زنان وارد می شود که علت اصلی آن مشکل تامین منابع درآمد و سایر مشکلاتی است که در جامعه برای او ایجاد می شود.
وی ادامه داد: پس از طلاق زن و مرد به علت دیدگاه منفی از زندگی ممکن است در ازدواج دوم ترس داشته و نگرش آنها نسبت به زندگی بصورت کلی تغییر یابد.
کردی کاهش روابط عاطفی در بین بچه های طلاق را از دیگر آسیب های این معضل اجتماعی در جامعه دانست و اظهار کرد: فرزندان این افراد به علت اینکه نیاز عاطفی شان برآورده نمی شود از عزت نفس پایین تری برخوردار بوده و در زمان ازدواج، خودشان نیز با مشکل مواجه می شوند.
وی با بیان اینکه بر خلاف اعتقادهای عامیانه مردم که ازدواج قسمت است، تاکید کرد: هیچ ازدواجی تصادفی نیست و هر شخصی بر اساس شرایط موجود دست به انتخاب می زند و چنانچه ارتباط مادر و پدر در یک محیط خانوادگی مطلوب باشد تاثیر مثبتی در ازدواج فرزندان شان خواهد داشت.
وی پیشگیری را نخستین و مهمترین گام در رفع آسیب های اجتماعی از جمله طلاق اعلام کرد و گفت: این اداره کل با ارایه آموزش مهارت های زندگی و پیش از ازدواج در تلاش است با آگاه کردن زوج ها زمینه کاهش طلاق و بهبود و استحکام بنیان خانواده ها را افزایش دهد.
وی یادآور شد: به همین منظور 32 ساعت آموزش این مهارت ها با هدف توانمندسازی زوج ها به منظور مقابله مناسب و منطقی در چالش های زندگی زناشویی مصوب شده که زوج های جوان می توانند در این دوره ها که در محلات، مراکز آموزش عالی و غیره اجرا می شود، شرکت کنند. 






 


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار