مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهادكشاورزي استان يزد از افتتاح هشت طرح شاخص صنايع تبديلي و تكميلي استان يزد در ايام الله دهه فجر خبر داد.
کد خبر: ۵۵۹۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۲ 29 January 2018

به گزارش تابناک یزد، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهادكشاورزي استان يزد «علیرضا طاقه‌باف» با بيان اين كه از ابتدای امسال تاکنون 32 واحد تولیدی صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در استان یزد با سرمایه‌گذاری 1300 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده که اشتغال 778 نفر را فراهم كرده است، تصريح كرد: از مجموع 32 واحد به بهره‌برداری رسیده، هشت طرح شاخص در ایام الله دهه فجر امسال افتتاح خواهند شد که با سرمایه‌گذاری 859 میلیارد ریال اشتغال 326 نفر را موجب شده‌اند.

وي افتتاح سردخانه و کشتارگاه صنعتی طیور سپید مرغ شیرکوه را که به عنوان بزرگترین کشتارگاه صنعتی طیور تمام اتوماتیک در مرکز و شرق کشور شناخته می‌شود، از جمله این طرح‌ها ذكر كرد و گفت: اين طرح در شهرستان اشکذر با سرمایه‌گذاری 300 میلیارد ریالی و ظرفیت تولید سالانه 25 هزار تن زمینه اشتغال 150 نفر را فراهم كرده است . 

وی همچنین از بهره‌برداری بزرگترین سردخانه ذخیره‌ای استان در منطقه بندر خشک پیشگامان مهریز خبر داد که در این طرح با 350 میلیارد ریال سرمایه و ظرفیت تولید سالانه 15 هزار تن، 20 نفر به کار گرفته شده‌اند . 

طاقه‌باف راه‌اندازی نخستین واحد فرآوری زیتون استان در روستای سریزد مهریز را از دیگر طرح‎های شاخص افتتاحی در این ایام برشمرد که با افتتاح آن گام بلندی در راستای ترویج کشت و مصرف محصول کم آبخواه و مفید زیتون برداشته خواهد شد . 

به گفته این مسئول، برای این طرح‎ 50 میلیارد ریال هزینه شده که با ظرفیت تولید سالیانه 1700 تن 40 نفر به کار گمارده می‌شوند . 

طاقه باف همچنین از افتتاح اولین واحد مکانیزه، اتوماتیک و تحت اتوماسیون بوجاری و روغن‌کشی کنجد به صورت 100درصد کنجد خالص و بدون مصرف آب در کشور خبر داد که این واحد تولیدی در شهرک صنعتی یزد با سرمایه‌گذاری 90 میلیارد ریال، ظرفیت تولید سالیانه 1600 تن و اشتغال آفرینی 18 نفر شروع به کار خواهد کرد . 

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی استان سایر طرح‎‌هاي مورد بهره‌برداری را شامل بسته‌بندی میوه و دیگر محصولات گلخانه‌ای و سردخانه در روستای فهرج، ترمینال ضبط پسته در روستای خرم آباد ابرکوه، واحد فرآورده‌های کنجدی در اردکان و بسته‌بندی میوه در روستای احمدآباد مشیر یزد برشمرد که این طرح‎‌ها نیز با مجموع 69 میلیارد ریال سرمایه گذاری و 14 هزار و 980 تن ظرفیت سالیانه، موجب کارآفرینی مستقیم برای 98 نفر شده‌اند . 

طاقه‌باف در پايان با اشاره به این که برای راه‌اندازی این طرح‎‌ها 250 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است، از صندوق توسعه ملی و خط اعتباری مکانیزاسیون به عنوان منابع اعتباری آن یاد و ابراز امیدواری کرد كه با سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی استان، شاهد پیشرفت و توسعه بیش از پیش بخش کشاورزی و اقتصادی استان باشیم.

 

//ایسنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار