معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۹ ساختمان ناایمن در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شد.
کد خبر: ۱۱۳۲۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۷ 19 October 2023

به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا در کارگروه استانی پایش ایمنی ساختمان‌های ناایمن گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۹ ساختمان ناایمن که اغلب آن‌ها در مرکز استان است شناسایی شدند که از این تعداد ۹ ساختمان دولتی و ۱۰ مورد غیردولتی تجاری و مسکونی است.

وی اظهارکرد: از این تعداد ساختمان ناایمن شناسایی شده، ۹ ساختمان دولتی شامل ساختمان دیوان محاسبات استان، ساختمان مسکونی دیوان محاسبات استان، گودبرداری بنیاد تعاون ناجا، ساختمان‌های شماره ۱، ۲، ۳،۴ و ۵ آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۰ ساختمان ناایمن این شهر نیز غیردولتی است، خاطرنشان کرد: این ساختمان‌ها شامل؛ ساختمان مسکونی هما، ساختمان مسکونی پارس، ساختمان مسکونی جام و جم، ساختمان تجاری مسکونی طوس، ساختمان تجاری مسکونی محمد، ساختمان تجاری مسکونی باران، پاساژ رضا، ساختمان خوابگاه دانشجویی نبش خیابان دانشگاه یاسوج، بازار امام علی یاسوج و جمعه بازار یاسوج هستند.

روستا تصریح کرد: کارگروه ساختمان‌های ناایمن استان که از سال ۱۴۰۰ فعال شد تاکنون ۱۹ ساختمان ناایمن در شهر یاسوج مرکز استان شناسایی کرده و وضعیت نهایی آن‌ها در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد. برخی از این ساختمان قابل بهسازی هستند و تعدادی بدلیل رعایت نکردن اصول فنی و فرسودگی ناایمن بوده که باید تخریب شوند؛ اگرچه تصمیم نهایی تخریب این سازمان‌ها نیازمند نتیجه کارشناسی کارگروه است.
معاون استاندار افزود: یکی از ناایمن‌ترین سکونت گاهی که در استان وجود دارد جمعه بازار شهر یاسوج است که بالغ بر یک هزار سازه ناپایدار در آن مستقر است و کوچکترین جرقه‌ای می‌تواند خطرات جانی و مالی برای کسبه آنجا باشد.
وی ادامه داد: ساختمان‌های ناایمن سه نوع هستند که نوع اول و دوم آن با برخی اقدامات از جمله استحکام سازی، ایمن می‌شوند، اما نوع سوم به غیر از تخریب، راه دیگری ندارد و در صورت تشخیص از سوی کارشناسان، حتما باید تخریب شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، پیگیری وضعیت ساختمان‌های ناایمن از طرف این گروه را در راستای حفظ حقوق عامه دانست و بیان کرد: نظارت مستمر بر روند ایمن‌سازی اماکن پر خطر تا حصول نتیجه نهایی ادامه دارد چرا که این ساختمان‌ها خطرات جانی برای مردم و شهروندان دارند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بیان کرد: متاسفانه در مرکز استان ساختمان‌های نوسازی داریم که فاقد سیستم حریق هستند و همین امر موجب ناایمن شدن این ساختمان‌ها شده است لذا مدیران نسبت به موضوع ایمنی در ساختمان‌ها حساس شوند.
روستا در ادامه به وضعیت پل چهارم بشار یاسوج اشاره و عنوان کرد: پل چهارم یاسوج به نام پل «سردار شهید یزدان پناه» نیازمند شش میلیارد تومان اعتبار است که از محل اعتبارات وزارت نفت باید تامین شود و رایزنی لازم برای اختصاص این میزان اعتبار انجام شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه محور یاسوج- بابامیدان- سمیرم یکی از پرتصادف‌ترین محور‌های استان است گفت: برای اختصاص اعتبار به این پروژه رایزنی صورت گرفته است و بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان به پروژه اختصاص داده می‌شود.
وی به آخرین وضعیت تقاطع غیرهمسطح مهریان اشاره کرد و گفت: این پروژه در حال حاضر فعال و ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که مبلغ ۴۰ میلیارد تومان هم به این پروژه اختصاص داده می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار