به گزارش خبرگزاری تابناک یزد،سالم پور در بازدید از ترمینال های ضبط پسته شهرستان خاتم با اشاره به مقررات دقیق بهداشت جهانی و لزوم افزايش كيفيت بهداشتی محصولات باغی گفت: ارزش مناسب صادرات و ارزآوری بالای این محصول لزوم رعایت نکات بهداشتی در واحدهای فراوری را چند برابر می کند.
مدیرکل دفتر میوه های خشک و سردسیری وزارت جهاد کشاورزی افزود: 48 واحد فراوری پسته با ظرفیت فراوری سالیانه 25 هزار تن محصول در شهرستان خاتم در حال فعالیت است.
لازم به ذکر است شهرستان خاتم با فاصله 240 کیلومتری مرکز استان با 14 هزار هکتار زمين زير کشت پسته و تولید سالانه حدود ۲۰ هزار تن پسته خشک رتبه اول تولید این محصول را در استان به خود اختصاص داده است.