«کامیار رسولی» با اشاره به آغاز برداشت محصول انجير از 50 هكتار باغات شهرستان، اظهار كرد: سال گذشته از هر هکتار باغات شهرستان به طور متوسط 2.5 تن محصول انجیر برداشته شده بود ولي امسال كاهش 20 درصدي را شاهد هستيم.
وي تداوم پدیده خشکسالی و بروز آفات را از مهمترين علل کاهش 20 درصدي برداشت اين محصول در مقايسه با سال گذشته عنوان کرد.
رسولي با بيان اين كه عمده باغهاي انجير شهرستان در حومه شهر و بخش مرکزی مهريز واقع شده است، اظهار كرد: همه ساله برداشت اين محصول از اواخر تیرماه آغاز میشود و به مدت دو ماه به طول ميانجامد.
وي مهمترین ارقام انجیر شهرستان مهريز را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد و يادآور شد: حدود 500 خانوار در برداشت این محصول فعالیت دارند.
وی کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان، خشکسالی و سرمازدگی، نبود بازار مناسب فروش و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکل تولیدکنندگان بيان کرد.
به گفته رسولي، بیشتر محصول تولیدی شهرستان به صورت تازهخوری مصرف میشود و بخشی نيز در یزد و استانهای همجوار عرضه میشود.