مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت : مردم برای حفظ سلامت خود گوشت مصرفی را از مراکز عرضه مجاز و تایید شده خریداری کنند.
کد خبر: ۱۱۶۶۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۰ 12 May 2024

  به گزارش تابناک ایلام؛ احمدی بیان داشت : تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو از کنه به عنوان میزبان و ناقل ویروس این بیماری است که در ماه های گرم سال جمعیت فعالیت کنه ها بیشتر می شود و احتمال ابتلا به این بیماری نیز افزایش می یابد.

 وی افزود : هرچند در استان ایلام گزارش هایی در خصوص ابتلا به این ویروس گزارش نشده است اما نمی توان عدم گزارش ابتلا به این ویروس را بر نبود این بیماری در استان تلقی کرد.

احمدی ادامه داد  : ۲۰ تا ۳۰ درصد گوشت سالم مورد نیاز بازار استان توسط این فروشگاه ها تامین و عرضه می شود و مصرف کنندگان گوشت خود را از این مراکز عرضه تهیه کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام  تاکید کرد : مصرف کنندگان از خرید گوشت های فاقد مهر و لیبل دامپزشکی اجتناب ورزند چرا که این ویروس از طریق گوشت های آلوده منتشر می شود.

وی مطرح کرد : گوشت خریداری شده باید قبل از مصرف ۲۴ ساعت و امعا و احشای دام هم ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود./ع

 

بیشتر بخوانید :

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار