درخشش ورزشکاران نوجوان یزد در رقابت‌های شیراز جونیور

دبیر هیئت اسکواش استان یزد گفت: اسکواش بازان نوجوان یزد در مسابقات شیراز جونیور خوش درخشیدند و موفق به کسب شش مدال رنگارنگ شدند. 
کد خبر: ۱۱۹۹۶۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵ 26 April 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از یزد به نقل از روابط عمومی هیئت اسکواش استان یزد، محمدحسین جعفری، دبیر هیئت اسکواش استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگاران از موفقیت ورزشکاران نوجوان یزد در مسابقات شیراز جونیور خبر داد و اظهار داشت: ورزشکاران استان با نمایشی درخشان موفق شدند شش مدال رنگارنگ شامل یک طلا، دو نقره و سه برنز را به‌دست آورند و بار دیگر شایستگی‌های ورزش پایه یزد را به نمایش بگذارند.

جعفری با اشاره به نتایج به‌دست آمده اظهار کرد: در این رقابت‌ها، علی عزیزی با عملکردی چشمگیر به مدال طلای مسابقات دست یافت و عنوان نخست را کسب کرد. همچنین امیررضا الوانساز و نازنین تقی‌نژاد با نمایش فنی و هوشمندانه، توانستند مدال نقره را به دست آورند.

وی افزود: سید مبین سیدان، یوسف قرشی و ترنم کارگر نیز با تلاش و پشتکار خود موفق شدند در جایگاه سوم رقابت‌ها قرار بگیرند و سه مدال برنز دیگر را برای استان به ارمغان آورند.

دبیر هیئت اسکواش استان یزد در ادامه تأکید کرد: این افتخارآفرینی‌ها نتیجه تلاش مستمر مربیان، برنامه‌ریزی‌های هدفمند هیئت‌های ورزشی و پشتکار ورزشکاران جوان استان است و قطعاً نویدبخش آینده‌ای روشن برای ورزش قهرمانی یزد خواهد بود.

برچسب ها: اسکواش
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار