شکارچی متخلف در مهریز به دام افتاد/ با همکاری نیروهای انتظامی، متخلف به مراجع قضایی تحویل داده شد

گروه استان‌ها-رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مهریز از دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت شده کالمند بهادران مهریز خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۷۲۳۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶ 21 October 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از یزد، به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان روح الله زارع گفت: در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر فعالیت‌های مشکوک یک موتورسیکلت در منطقه حفاظت شده کالمند بهادران مهریز، تیمی از مأموران محیط‌زیست و نیروی انتظامی موفق به دستگیری شکارچی غیرقانونی شدند. 

به گفته وی این فرد که با موتورسیکلت در حال حمل لاشه یک حیوان وحشی بود، تحت تعقیب قرار گرفت و با هماهنگی نیروهای امنیتی دستگیر شد. 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مهریز گفت: این موتورسیکلت از نوع سوزوکی ۲۵۰ سی سی بوده و شکارچی متخلف، پس از رصد دقیق مأموران و اجرای عملیات فنی، به همراه لاشه شکار به دام افتاد.

مسئولان حفاظت محیط‌زیست مهریز با قدردانی از همکاری نیروی انتظامی در این عملیات، اعلام کردند: فرد خاطی به دستگاه قضایی معرفی شده است و پرونده او برای رسیدگی بیشتر تشکیل شده است.

این دستگیری نشان از همکاری نزدیک میان مردم و مسئولان در حفظ محیط‌زیست دارد و مسئولان امیدوارند با افزایش نظارت‌ها و مشارکت مردمی، از تکرار چنین تخلفات جلوگیری شود.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار