مدیرکل بیمه سلامت استان یزد:
مدیرکل بیمه سلامت استان یزد اظهار داشت: در دو سال گذشته سازمان بیمه سلامت در بحث هوشمند سازی اقدامات بسیار اساسی نسبت به گذشته انجام داده و شاید یکی از سازمان‌های پیشرو در حوزه الکترونیک سازمان بیمه سلامت بوده اما در دو سال قبل بحث بسیار جدی ایجاد شده که تمام فرآیندهای ما به صورت مکانیزه انجام شود.
کد خبر: ۷۹۱۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱ 24 October 2019

محمد دریجانی در نشست خبری که به مناسبت هفته بیمه سلامت برگزار شد اظهار داشت: در دو سال گذشته سازمان بیمه سلامت در بحث هوشمند سازی اقدامات بسیار اساسی نسبت به گذشته انجام داده و شاید یکی از سازمان‌های پیشرو در حوزه الکترونیک سازمان بیمه سلامت بوده اما در دو سال قبل بحث بسیار جدی ایجاد شده که تمام فرآیندهای ما به صورت مکانیزه انجام شود.

وی با اشاره به اینکه این اقدام برای تصمیم‌سازی‌های بعدی نقش بسیار مهمی دارد عنوان کرد: باید بپذیریم که سلامت هزینه‌های بسیار زیادی دارد و برای مدیریت این هزینه‌ها نیاز به اقدامات الکترونیک وجود دارد.

مدیرکل بیمه سلامت استان یزد از اجرای طرح مکانیزاسیون رسیدگی به اسناد بستری خبر داد و عنوان کرد: هر پرونده بیش از 20 تا 25 برگ است و برای هزینه درمان هم باید کپی این موارد به ما ارائه شود که این قسمت مکانیزه شده است.

دریجانی با اشاره به اینکه پرونده‌های بستری باید در بیمارستان تجمیع شود عنوان کرد: به طور متوسط در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی ما در طول سه ماه گذشته که این طرح اجرا شده، بین دو تا دو و نیم میلیون برگ کاغذ آ4 در استان یزد به ازای هر ماه صرفه‌جویی شده و در مجموع نزدیک به 8 میلیون برگه در سه ماه قبل کمتر مصرف شده است.

وی عنوان کرد: در ارتباط با بیمارستان‌های خصوصی هم این طرح از شنبه هفته آینده در استان یزد اجرا می‌شود و میزان صرفه‌جوی که در استان یزد انجام می‌شود بسیار بیشتر از رقم فعلی است.

مدیرکل بیمه سلامت استان یزد در ادامه صحبت های خود در این نشست خبری با بیان اینکه سامانه 1666 به عنوان پل ارتباطی بین مردم و سازمان بیمه سلامت فعالیت می‌کند عنوان کرد: شهروندان می‌توانند به وسیله این سامانه، با مدیران و کارشناسان بیمه سلامت ارتباط بگیرند.

دریجانی هزینه‌های سرباری بیمه سلامت استان یزد را 43 درصد دانست و افزود: این هزینه مربوط به بیمارانی است که از سایر استان‌های کشور در یزد خدمات دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بار مراجعه بیماران غیر یزدی استفاده کننده از بیمه سلامت هم 37 درصد است افزود: در بحث دارو در نیمه اول امسال، 24 میلیارد تومان هزینه شده که در راس آن داروهای شیمی درمانی است که چهار و دو دهم میلیارد تومان و هزینه دوم مربوط به انسولین‌های بیماران دیابتی با سه میلیارد تومان است.

مدیرکل بیمه سلامت استان یزد هزینه‌های درمانی انجام شده توسط بیمه سلامت در استان یزد را ماهیانه 17 میلیارد تومان دانست و افزود: نزدیک به 11 میلیارد و 300 میلیون تومان مربوط به دانشگاه‌های دولتی و 5 و دو دهم میلیارد تومان مربوط به دانشگاه‌های خصوصی است.

دریجانی ادامه داد: هفت و دو دهم میلیارد تومان مربوطه به هزینه‌های سرپایی و 9 و سه دهم میلیارد تومان هزینه‌های انجام شده هم مربوط به خدمات درمانی بستری است.

وی عنوان کرد: در ارتباط با مطالبات بیمارستان‌های دانشگاهی و دولتی تا تیرماه امسال و دانشگاه‌های غیردولتی هم تا خردادماه امسال پرداختی صورت گرفته است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار