جاهایی هست که رهبری احساس میکند اگر در این‌جا به مسوولی که وظیفه‌ای داشته و به آن توجّه نکرده، تذکّر و توجّه ندهد، زاویه‌ی بسیار خطرناکی در مسیر عمومی ملت پیش می‌آید. لذا وارد میدان می‌شود.
کد خبر: ۶۶۵۵۴۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۰ 09 October 2018

به گزارش تابناک یزد، رهبر معظم انقلاب چندین بار در خصوص نحوه ورود مستقیم‌شان به مسائل کشور سخنانی را مطرح نموده اند. از جمله در سال ۱۳۸۲ و در دیدار با دانشجویان می‌فرمایند:

رهبری در مسوولیتهای این دستگاه‌ها (دستگاههای اجرایی و قضایی و تقنینی) دخالت نمی‌کند، مگر خیلی بندرت و در مواردی که احساس کند تخلّف آشکاری صورت میگیرد. مسوولیتهای مجلس با خودِ مجلس است. بنده به خیلی از این قوانینی که در مجلس تنظیم می‌شود، اعتقادی ندارم و آنها را قبول ندارم، ولی وقتی قانون شد، بنده هم به‌صورت یک قانون عمل میکنم و مخالفت نمیکنم. موارد متعدّدی پیش می‌آید از اقدامهایی که در دولت انجام میگیرد و مورد قبول من نیست؛ اما مسوولانی دارد که تنظیم و تصمیم‌گیری کرده‌اند؛ وظیفه‌ی آنهاست. اگر آن تصمیم‌گیری شامل خودِ رهبری هم باشد، ما طبق آن تصمیم‌گیری عمل میکنیم و نمیگوییم نه.

اما جاهایی هست که رهبری احساس میکند اگر در این‌جا به مسوولی که وظیفه‌ای داشته و به آن توجّه نکرده، تذکّر و توجّه ندهد، زاویه‌ی بسیار خطرناکی در مسیر عمومی ملت پیش می‌آید. لذا وارد میدان میشود. در مورد این دوره‌ی مجلس شورای اسلامی یکبار چنین چیزی تقریباً در دو یا دو سال و نیم قبل پیش آمد و آن در قضیه‌ی قانون مطبوعات بود که بنده احساس کردم تکلیف شرعی دارم که به مجلس تذکّر دهم و تذکّر دادم. مجلس هم با کمال موافقت و مرافقت در این زمینه با رهبری همکاری کرد و خطّی را که در کمیسیون پیش‌بینی شده بود دنبال نکرد که از آنها متشکّر هستیم.

** بیانات رهبری در دیدار با جمعی از دانشجویان قزوین (۱۳۸۲/۰۹/۲۶)

 

 

//الف

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار