کارشناس نظارت بر فرآورده‌های خام دامی دامپزشكي يزد از اجراي طرح پايش شير در اين استان خبر داد.
کد خبر: ۶۲۱۰۹۴
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۶ 20 June 2018

«فاطمه برهانی» در اين باره گفت: با توجه به جایگاه شیر در چرخه مصرفی مردم، طرح پایش شیر در راستای بهبود کیفیت شیر استان و حفظ سلامت مردم جامعه به صورت هدفمند صورت می‌گیرد.

وی افزود: نظارت بر سلامت شیر در سطح دامداری‌های صنعتی و سنتی، مراکز عرضه و ایستگاه های جمع‌آوری شیر صورت گرفته و نمونه های اخذ شده برای تعیین میزان بار میکروبی شیر، افزودنی‌ها و باقیمانده‌های دارویی به آزمایشگاه استان ارسال و در صورت مشاهده تخلف در عرضه شیر برابر با ماده چهار آیین‌نامه نظارت دامپزشکی با متخلفان برخورد قانونی صورت می گیرد.

برهاني تصریح کرد: در صورت مشاهده هرگونه بیماری از جمله بروسلوز دام آلوده شناسایی و از چرخه تولید خارج می‌شود.

اين کارشناس نظارت بر فراورده‌های خام دامی به مردم توصیه کرد: استفاده از شیر پاستوریزه را دستور کار خود قرار داده و در صورت تمایل به مصرف شیر فله ، آن را جوشانده و سپس مصرف كنند.

برهاني در پایان نيز ضمن اشاره به فصل تابستان و افزایش مصرف پنیر گوسفندیف توصیه کرد: از خرید پنیر گوسفندی غیر پاستوریزه و نامطمئن اجتناب كنند و در صورت تهیه پنیر از شیر گوسفند، حداقل دو ماه پنیر تولیدی د در آب نمک قرار داده و سپس مصرف كنند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار