کارشناس ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای استان یزد با اشاره به ناسالم بودن وضعیت هوای یزد از نظر شاخص‌های کیفی در دو گذشته، گفت: این وضعیت با روندی کاهشی اما با نوسان تا پايان امروز نيز پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۶۱۸۲۹۴
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۸ 12 June 2018

«سید مصطفی میرزاده» با اشاره به افزایش غلظت هوای استان اظهار کرد: شاخص کیفی هواي استان در حد فاصل 150 تا 200 و در وضعیت هشدار برای تمام گروه‌ها قرار دارد که این وضعیت با روندی کاهشی اما با نوسان تا پايان امروز نيز پیش‌بینی می‌شود. 

وی در مورد علل افزایش غلظت هوای استان در دو روز اخیر نيز گفت: همزمان با ورود سامانه جوی ناپایدار از غرب و شمال غرب استان، افزایش غلظت هوا ناشی از گرد و غبار منجر به آلودگی هوای استان شده است. 

اين کارشناس اداره كل محيط زيست استان، یزد را آلوده‌ترین شهرهاي استان نام برد و افزود: هم‌اکنون بیشترین آلودگی در شهرستان یزد وجود دارد و هوا برای گروه‌هاي حساس نيز ناسالم است و هرچند شهرستان‌های دیگر هم درگیر آلودگی هستند ولي در وضعیت بهتری نسبت به مركز استان قرار دارند. 

وی در مورد کانون‌های آلاينده هوای استان گفت: کانون‌هاي تولیدکننده آلودگی و افزایش غلظت هوا در استان در فصول مختلف متفاوت است ولي اولین عامل آلوده‌کننده، اقلیم استان به دلیل پوشش ضعیف گیاهی آن است.

میرزاده اراضی کشاورزی خشک و از رونق افتاده را دومین عامل آلودگی هواي استان مطرح و اضافه كرد: این اراضی به علت خاک دست‌کاری شده، عامل مهمی در تولید گرد و غبار در استان هستند.

وي معادن و اراضی صنعتی را نیز به نوبه خود منبع افزایش غلظت هوای استان دانست.

ميرزاده در پايان هم خردادماه سال‌جاری را آلوده‌ترین ماه مشابه در دو سال گذشته خواند و گفت: خرداد ماه امسال با 10 روز آلودگی نسبت به سال گذشته با یک روز آلودگی و در سال 95 با هفت روز آلودگی، آلوده‌ترین خرداد‌ماه به دليل گرد و غبار بوده است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار