در تاریخ ۱۲ ژانویه ۲۰۱۸ میلادی نیز مقامات عربستان سعودی اولین نمایشگاه خودرو زنان را در بازار المال جده راه‌اندازی کرده بودند. این نمایشگاه تنها چند ماه پس از صدور مجوز رانندگی برای زنان، افتتاح شد.

پیشتر زنان عربستان نه تنها از حق رانندگی محروم بودند، بلکه برخی از آنان به خاطر رانندگی جریمه یا زندانی شده بودند.

در سال ۲۰۱۱ زنان عربستان کمپینی در اعتراض به ممنوعیت رانندگی به راه انداختند و منال شریف نخستین زنی بود که در این جریان در ملا عام رانندگی کرد و پخش فیلم آن در اینترنت بازتاب گسترده‌ای داشت.

سرانجام پس اعتراضات فعالان حقوق زنان، پارلمان عربستان سعودی در سال ۲۰۱۳ طرحی را، برای آزاد کردن رانندگی زنان در این کشور ارائه کرد که شرط رانندگی زنان در عربستان، سن بالای ۳۰ سال، لباس سنگین و داشتن رضایت‌نامه اعلام شد. در واکنش به این تصمیم پارلمان، «شیخ صالح بن سعد الحیدان»، مفتی سعودی مدعی شد مطالعات پزشکی نشان می‌دهد که رانندگی بر عملکرد تخمدان‌ها و لگن خاصره اثر منفی گذاشته و به همین دلیل زنانی که رانندگی می‌کنند فرزندانی با مشکلات مختلف جسمانی به دنیا می‌آورند!

اما پس از آغاز تغییرات اجتماعی از سوی محمد بن سلمان – ولیعهد عربستان – زنان عربستانی هم سرانجام حق رانندگی پیدا کردند و همین تابوشکنی در مدت کوتاهی به کسب و کار مراکز آموزش رانندگی در عربستان سعودی رونق بخشیده است.

خبرگزاری رویترز در آستانه روز جهانی زن - ۸ مارس - تصاویری از تابوشکنی زنان عربستانی در مراکز آموزش رانندگی جده منتشر کرده است.