رييس دادگاه يزد:
ريیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب یزد گفت: با استفاده از ظرفیت‌های قانونی می‌توان پیش از ثبت دعاوی، بسیاری از اختلاف‌ها را به سمت داوری سوق داد تا از این طریق ضمن تسریع در حل و فصل اختلاف های افراد و اشخاص غیر دولتی، ورودی پرونده به دادگستری ها را نیز کاهش یابد .
کد خبر: ۵۵۵۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳ 21 January 2018

به گزارش «تابناک یزد»؛ «حجت اسدی» در جلسه مشترک با معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و ريیس کانون تازه تاسیس داوری با اشاره به تاسیس کانون داوری استان، بیان كرد: البته باید این فرهنگ را در جامعه نهادینه کرد که ورود در حوزه داوری صرفاً نباید جهت کسب درآمد باشد چراکه اگر افراد صرف کسب درآمد در این حوزه وارد شوند، موجب دور شدن این نهاد از هدف اصلی خود خواهند شد و در نهایت نهاد داوری کارایی مد نظر قانونگذار را از دست خواهد داد . 

این مقام قضایی ضمن لزوم نظارت علمی و دقیق بر موسسه های داوری، تأکید کرد: استفاده از افراد دارای تخصص و تجربه لازمه تشکیل موسسات داوری است . 

«محمدحسین رحیمی زاده» معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نيز ضمن اشاره به تکلیف قوه قضائیه در قانون برنامه ششم توسعه کشور به بحث داوری، اظهار كرد: نقطه قوت کانون داوری یزد استفاده از قضات بازنشسته دستگاه قضایی در بدنه کانون است زیرا این افراد علاوه بر تجربه لازم از سطح علمی بسیار خوبی در زمینه حقوقی و قضایی برخوردارند و این امر می‌تواند کمک شایانی به افزایش سطح کیفی این نهاد داشته باشد . 

وي افزود: تاکنون قریب به ۱۰۰ موسسه داوری در یزد به ثبت رسیده است که شاید بسیاری از موسسات شرایط لازم برای فعالیت حرفه‌ای را نداشته باشند . 

«محمد یعقوبی» ريیس کانون داوری استان نیز در این جلسه ضمن تشکر به جهت تشکیل جلسه ضمن معرفی اعضاء کانون، اظهار كرد: کانون داوری استان یزد با همت معاون پیشگیری دادگستری در تاریخ چهارم آبان ماه سال جاری به ثبت رسیده و دارای ۱۰ عضو است که ۷ نفر از این اعضاء اصلی و سه نفر نیز علی البدل هستند . 

وي هزینه کمتر، عدم وجود تشریفات آیین دادرسی، محرمانه بودن داوری و تسریع امور را از مزایای داوری ذکر و اظهار كرد: باید با فرهنگ‌سازی در جامعه، استفاده و رجوع به نهاد داوری جهت حل و فصل دعاوی را نهادینه کرد.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار