سرپرست امورشیلات و آبزیان استان گفت :در این جشنواره 130نفراز بانوان 400 نوع غذا با محوریت استفاده از ماهی و آبزیان طبخ و با انواع دسرتزئین و به نمایش گذاشتند.
سیدیحیی سادات اخوی افزود: جهادکشاورزی 110 کیلوماهی را بین شرکت کنندگان دراین جشنواره توزیع کرده بود.
وی با اشاره به اینکه دراین جشنواره مصرف بهینه آبزیان بویژه ماهی و میگو مدنظراست تا جایگزین غذاهای پرچرب و مضر قرار گیرد گفت: با برگزاری این جشنواره ها سعی داریم خانواده ها را نسبت به مزایای مصرف گوشت سفید و فرهنگ سازی سفره سالم تشویق کنیم.