استاندار یزد گفت: استادان دانشگاه فرهنگیان باید از بهترین‌ها باشند زیرا آنها انتقال دهنده آگاهی و فرهنگ به فرزندان و نسلهای آیندۀ کشور هستند.
کد خبر: ۳۶۴۱۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۲ 21 January 2017
به گزارش تابناک یزد،سید محمد میر محمدی در نخستین جلسه هیات امنای دانشگاه فرهنگیان یزد با بیان اینکه این مرکز دانشگاه به‌عنوان مرکزی ویژه بازار مشخص و تولید سفارشی دارد و در حال فعالیت است این پرسش را مطرح کرد که دانشگاه فرهنگیان چگونه می‌تواند نقش مؤثری در توسعۀ آموزش و پرورش استان داشته باشد؟
وی ادامه داد: نباید از روند رو به رشد علم و تکنولوژی غافل شد، باید توجه داشت که شرایط در حال تغییر است ولذا به‌گونه‌ای عمل کرد که دانشگاه‌ها از نظر ظرفیت دانشجو تعادل داشته باشند.
استاندار یزد با تأکید بر اینکه استخدام و تأمین امنیت شغلی امری پسندیده و قابل توجه است ادامه داد: برخورداری دانشجویان فرهنگیان از مزایای استخدامی این دیدگاه را ایجاب می‌کند که دانشجویان هر ساله ارزیابی شوند و این ارزیابی در شرایط پذیرش آنان نیز درج و به آن عمل شود.
میرمحمدی با توجه به درخواست‌ رؤسای پردیس خواهران و برادران دانشگاه فرهنگیان مبنی بر کمبود هیات علمی در این دانشگاه‌ها گفت: نبود هیات علمی در دانشگاه‌ها ضعف بزرگی است و اهمیت این موضوع در دانشگاه فرهنگیان نمود بیشتری دارد و باید از بهترین استادان دانشگاهی استفاده شود تا از پایه دچار تهدید نشویم.
وی افزود: اگر استان یزد با کمبود ظرفیت مواجه است باید بتوان آن را جبران کرد و در این‌باره دانشگاه فرهنگیان می‌تواند طبق تفاهم‌نامۀ خود با دانشگاه‌های دیگر از اساتید مدعو آن دانشگاه‌ها استفاده کند.
استاندار یزد تأکید کرد: دانشگاه فرهنگیان تأمین منابع مالی را به جدیت دنبال کند زیرا نامطمئنی از منابع مالی مانع از برنامه‌ریزی مدون خواهد شد و بی‌گمان این رویکرد در کیفیت تربیت معلمان نیز تأثیرگذار خواهد بود و ممکن است آینده تحصیلی فرزندان این کشور را هم تحت الشعاع قرار ‌دهد.
همچنین قائم مقام دانشگاه فرهنگیان کشور در این نشست با بیان اینکه استان یزد از نظر شاخص‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزای در کشور پیشرو است، گفت: وضعیت دانشگاه فرهنگیان در کشور تأمل برانگیز است زیرا دائمأ با فراز و نشیب‌هایی روبه‌رو بوده است.
تاجیک اسماعیلی افزود: 98 مرکز با عنوان دانشگاه تربیت معلم با دانشگاه فرهنگیان تجمیع شده‌اند و این دانشگاه راه طولانی دارد و نیاز به توجه بسیار می‌طلبد.
وی بیان کرد: در یزد مرکز تابعه وجود ندارد و دو مرکز وجود دارد که به نظر می‌رسد پردیس خواهران نیاز به توجه ویژه‌ای دارد زیرا وجود دانشگاه فرهنگیان به‌طور شبانه‌روزی نیاز به ایجاد تعاملات میان ‌استانی دارد.
در این جلسه گزارشی از سوی سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد ارائه شد و سیاست‎ها و برنامه‌های کلی دانشگاه فرهنگیان توسط قائم مقام دانشگاه فرهنگیان کشور بیان شد.
هم اکنون یک هزار و 400 دانشجو در هشت رشته در دانشگاه فرهنگیان یزد تحصیل می کنند، این دانشگاه در سال 91 در استان راه اندازی شد.
استان یزد دارای 220 هزار دانش آموز ، یک هزار و 800 واحد آموزشی و 20 هزار فرهنگی است.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار