استرس و کمبود خواب عوامل محرک میگرن هستند و همچنین هورمون‌ها نیز نقش مؤثری در این مسئله دارند. میگرن در زنان سه برابر مردان شایع است.
کد خبر: ۳۱۴۸۴۶
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۱ 21 July 2017
به گزارش تابناک یزد، تحقیقات حاکی از آن است که افراد مبتلا به میگرن، باکتریهای بیشتری موثر در پردازش نیترات‌ها در دستگاه گوارش خود داشتند که نشان می‌دهد چرا افراد پس از خوردن برخی غذاها دچار سردردهای میگرنی می‌شوند.

افراد مبتلا به میگرن ترکیب مختلفی از باکتری‌ها را در دستگاه گوارش خود دارند که آن‌ها را نسبت به برخی غذاها حساس‌تر می‌کند. تحقیقات نشان داد سطح باکتری در افراد مبتلا به میگرن بالاتر بود که این باکتری‌ها معمولاً در تجزیه نیترات‌ها فعال‌اند و معمولاً در گوشت‌های فرآوری شده، سبزیجات برگ‌دار و شراب وجود دارد.

آخرین یافته‌ها نشان می‌دهند ممکن است یکی از دلایل بروز میگرن تجزیه بیش‌ازاندازه‌ی نیترات موجود در غذاها باشد که عروق مغز و سر را گشاد می‌کند. زمانی که نیترات موجود در غذا توسط باکتری‌های دهان و معده تجزیه می‌شوند، به‌تدریج وارد جریان خون شده و به اکسید نیتریک تبدیل می‌شوند. ماده‌ای که رگ‌های خون را گشاد می‌کند و البته برای سلامت قلب و عروق مفید است. از هر پنج بیمار قلبی که از داروهای حاوی نیترات استفاده می‌کنند، چهار نفر از سردردهای شدید شکایت دارند.

در مطالعه‌ی دیگری از افرادی سالم و افراد مبتلا به سردردهای میگرنی، 172 نمونه دهانی و 1996 نمونه مدفوع گرفته شد. در هر دو نمونه، افراد دارای میگرن باکتری بیشتری در مقایسه با افراد سالم داشتند.

به گزارش فرادید به نقل از گاردین، رژیم غذایی، استرس و کمبود خواب عوامل محرک میگرن هستند و همچنین هورمون‌ها نیز نقش مؤثری در این مسئله دارند. میگرن در زنان سه برابر مردان شایع است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار