به گزارش تابناک یزد، مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: وجود
نماد سازمان غذا و دارو روی بسته بندی خرماهای موجود در بازار ،ضامن سالم
بودن آن است.
حسین
رستگار مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت و گو با باشگاه
خبرنگاران جوان؛ گفت: افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته
بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت
کنترل بودن آن، دارد.
وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و
آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کند، ادامه داد: خرماها پس از جدا
شدن از درخت، با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله بسته بندی می شوند به همین دلیل توصیه می شود پس از بازکردن بسته بندی آن را شسته و بعد مصرف کنید.
رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد: مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگه داری شود.
مدیر
کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود: خرماهایی که مزه تندی دارند و
به دلیل کم دوامی در دهان پخش می شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته هستند. این
خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.
وی یادآور شد: خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا
و دارو دارند، قابل اعتماد و کنترل هستند.