رئیس کمیته گردشگری خوراک استان یزد، ثبت ملی خوراک و خواهرخواندگی‌ شهرها را دو ظرفیت مهم در اقتصادی کردن مشابهت‌های فرهنگی و اقتصادی شهرها خصوصا در حوزه خوراک دانست.
کد خبر: ۱۰۱۲۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵ 30 November 2021

«حسین دهقان منشادی»در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن بیان این که توسعه و رونق گردشگری با حضور گردشگر معنا می‌گیرد، گفت: صرفاً در حوزه گردشگری داخلی و بین شهری، سفرها می‌توانند انواع متعددی مانند تجاری، تفریحی، خانوادگی و فامیلی و غیره باشند که علایق و سلایق افراد تاثیرگذار است اما در مجموع، در یک سفر، غذا نقطه مشترک بین سفرها به شمار می‌رود.

وی با بیان این که «غذای محلی» و «رستوران خوب» جزو اولین سوالات مورد نظر گردشران در بدو ورود به شهر یا استان دیگر است، گفت: ممکن است فرد گردشگر در یک شهر به واسطه اجبار یا علاقه‌اش رفت و آمد کند یا به دنبال دیدار اقوام و فامیل، بارها به مقصد مورد نظر سفر کرده باشد، پس وجود خوراک در خاطره سازی و تنوع سازی سفر مهم است.

این فعال گردشگری اضافه کرد: جاذبه‌های خوراکی به طور ویژه ثبت می‌شوند و تنوع بخشی به سفر برای افرادی که برای اولین بار یا چندمین بار به یزد سفر می‌کنند، اهمیت زیادی دارد و علاوه بر آن، توجه به طبع غذاهای متفاوت خصوصا بعد از ثبت ملی خوراکی‌ها برای گردشگری، می‌تواند سفر را هیجان انگیز کند.

وی به ثبت ملی آثار ناملموس خصوصا خوراک توسط اداره کل میراث فرهنگی و اشتراک آن با خواهرخواندگی‌هایی که توسط شهرداری یزد انجام می‎شود، اشاره کرد و گفت: ریل گذاری شهرداری‌ها و میراث فرهنگی در خصوص یزد، می‌تواند ظرفیت مشترک و مشابهت‌هایی مانند خوراک را در راستای بهره‌وری با رویکرد توسعه فرهنگی و اقتصادی تقویت کند به طوری که اگر از ظرفیت‎های شکل گرفته بین شهرها خصوصا شهرهای خواهرخوانده استفاده نکنیم، متضرر شده‌ایم.

دهقان منشادی با تاکید بر این که مراکز نواوری دانشگاه و زیرساخت‌های متعدد مشابه می‌توانند در عملیاتی و اجرایی کردن این ظرفیت‌ها سهم داشته باشند، گفت: اگر میراث فرهنگی هم بتواند در تسهیل این مسیر همراه و مشوق باشد؛ توسعه گردشگری خوراک با عرضه آن توام شده و اتفاقات مثبتی خواهد افتاد.

رئیس کمیته گردشگری خوراک استان در پایان خاطرنشان کرد: تقاضا در استفاده از ظرفیت گردشگری خوراک نقش مهمی دارد لذا می‌توانیم پاسخگوی تقاضای فصلی گردشگران باشیم و صرفه اقتصادی را هم در این زمینه مد نظر قرار دهیم و از ظرفیت مشابه خواهرخوانده در سرو غذاها و خوراک استفاده کنیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اقتصاد ، گردشگری ، خوراک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار